Lunigiana

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD
NB opnieuw fors in prijs verlaagd!
Instapklaar: gerestaureerde woning uit het midden van de 18e eeuw. Voorzien van tuin, twee slaapkamers, moderne badkamer en een panoramaterras met schitterend uitzicht over het dal.
Vraagprijs: € 148.000  € 270.000

 

Géén addertje onder het gras (het huis verkeert absoluut in goede staat), maar persoonlijke motieven  aan de kant van de Italiaanse verkoper zijn de oorzaak van deze forse prijsdaling.

In de Lunigiana, gelegen tussen de Italiaanse Rivièra, Toscane en Emilia Romagna, een pittoresk landschap betoverende valleien, de rivier de Magra en haar zijarmen, en bezaaid met middeleeuwse borghi en kastelen:
Een volledige gerestaureerde woning uit het midden van de 18e eeuw, instapklaar, modern en van alle gemakken voorzien. Totale oppervlakte circa 120m2. Rustig gelegen, maar niet geïsoleerd: de woning bevindt zich op het marktpleintje van het dorp, met o.a. een kerk en een ristorante (zie voor afstanden kust/steden: onderaan de beschrijving). Volop parkeergelegenheid op het dorpsplein (dat echter nooit volstaat, zelfs niet op Ferragosto).
Gelegen in het dorp Canossa di Mulazzo (comune di Mulazzo, provincia Massa-Carrara, Toscane).
Vlakbij Il Parco nazionale dell'Appennino Tosco-Emiliano.

Schitterend uitzicht over dal. Acht jaar geleden gerestaureerd en sindsdien slechts enkele weken per jaar bewoond i.v.m. emigratie eigenaar. Bevingsbestendig cf. wetgeving, voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen. En voor de hele woning geldt: kosten noch moeite zijn gespaard bij de restauratie, en er is steeds gekozen voor materialen en afwerking van hoge kwaliteit, ook bij bijvoorbeeld hang- en sluitwerk. Op de begane grond: voorbereiding voor gas en water, evt. kookhoek (gemarkeerd angolo cottura op pdf)

De moderne keuken bevindt zich op de bovenste verdieping (op de pdf gemarkeerd als slaapkamer), en met reden: deze geeft toegang tot het panoramaterras van 25m2. Ofwel: ontbijten of dineren met schitterend uitzicht over de vallei.
De woning beschikt over: wasmachine, fornuis, combi oven met microwave, inductiekookplaat. Het verwarmingsysteem is efficiënt en verwarmt uitstekend in de winter. Daarnaast is er een open haard. De tuin van circa 90m2 is groot genoeg om in te tafelen, barbecueën of een klein zwembadje te plaatsen, maar niet te groot: onderhoudsarm en voorzien van besproeiingssysteem.

In overleg gemeubileerd op te leveren (kwaliteits- en designmeubels).

We kunnen U rechtstreeks in contact brengen met de vloeiend Engels sprekende Italiaanse eigenaar.

Afstanden kust/steden:
Le Cinque Terre - 56 km
La Spezia - 32 km
Lucca - 85 km
Pisa - 88 km


Meer informatie over dit object?

Neem direct contact op
© Casa Perfetta | Disclaimer | Alle rechten voorbehouden | Website door Dikke Huisstijl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram